Právě se nacházíte: Freemagazine.cz > Články > Tetris / Nadzemí tour v pražském MeetFactory!
freemagazine

Tetris / Nadzemí tour v pražském MeetFactory!

Tetris / Nadzemí tour v pražském MeetFactory!

Rádio HipHopStage a OCB připravilo na letošní podzim koncertní tour plnou skvělé muziky i zábavy! Od října do listopadu křižuje Tetris / Nadzemí tour Českou republiku, aby se všem fanouškům českého hip hopu postarala o spoustu skvělých zážitků! Součástí tohoto turné je samozřejmě také velkolepá zastávka v Praze. Přijměte naši pozvánku na koncertní mega show do klubu MeetFactory! ( www.meetfactory.cz ). Ta se uskuteční 23. listopadu, což je datum, které byste si rozhodně měli zapamatovat! Praha zažije pořádný mejdlo ve znamení dvou projektů Tetris (Ektor & Dj Wich) a Nadzemí (James Cole, LA4 a Mike Trafik)!

Datum: 23. 11. 2012 od 20:00
Místo: MeetFactory, Ke sklárně 3213/15 150 00 Praha 5
Vstup na místě: 200,- , předprodej v síti Ticketstream 150,- + poplatky

POZOR - nově navýšen předprodeji o dalších 50 vstupenek. Jděte do toho: http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=94571&code=TICKET&language=2&session_id=296243

Stejně jako na ostatních zastávkách vás i v klubu MeetFactory čeká slušná dávka fresh hudebního materiálu a samozřejmě pestrý doprovodný program, tedy přesně taková party, na jakou jste od HipHopStage zvyklí! Nenechte si tuto koncertní událost ujít a nepromarněte šanci na skvělý zážitek pozdním nákupem lístků. Když Ektor křtil Topství, spousta fans se z důvodu velkého zájmu na koncert nedostala, doporučujeme proto sledovat předprodej a pojistit si vstupy na koncert právě v něm! V předprodeji zbývá už jen 114 vstupenek!

Kromě velkého koncertu dvou projektů je pro vás připraven také lákavý doprovodný program. Prvních 100 příchozích dostane praktický dárek od našeho partnera OCB v podobě cigaretových papírků, které si bude moci užít společně s chutným welcome drinkem od Jägermeistera!

Na party proběhne poutavá stánková prezentace FIFA 2013, kterou předvede EA Sports. Součástí programu bude i tentokrát tombola, v níž můžete soutěžit o super sluchátka Chambers by RZA, šperky značky STORM, oblečení z Queensu a další velmi hodnotné ceny např. od Growshopu! Focení s oblíbenými interprety, nákup nových desek Tetris a Nadzemí a možnost nechat si je podepsat berte jako samozřejmost! Na party nebudou chybět ani krásné hostesky, které se budou starat o vaší spokojenost!

Čeká vás opravdu velký mejdan, představení hudební události letošního podzimu - desky Tetris- a samozřejmě také úspěšného jarního projektu trojice James Cole, LA4 a Mike Trafik - EP Nadzemí! Nepromarněte šanci být u toho a sežeňte si lístky na tuhle mega akci už teď v předprodeji na Ticketstream.cz!

Potvrďte svou účast na Fb eventu akce:
https://www.facebook.com/events/122035911278630/?ref=ts&fref=ts