Právě se nacházíte: Freemagazine.cz > Články > FREE MAGAZINE #84 + DVD „twel2ve“
freemagazine

FREE MAGAZINE #84 + DVD „twel2ve“

FREE MAGAZINE #84 + DVD „twel2ve“


Všichni víte, že produkce Absinthe Films je synonymem kvality v oblasti snowboardových fimů. Jejich letošní snímek „twel2ve“ , s nímž parta přijela nedávno na premiéru i do Prahy a jehož recenzi si můžete přečíst tady , je toho dalším důkazem.

Dobrou zprávou pro všechny z vás, kteří si chcete užít kvalitu naplno a nespokojíte se s ořezanou pixelovatou verzí vylovenou z pirátských vod virtuálního světa je to, že stejně jako v minulých letech, i letos se vám brzy dostane jedinečné možnosti získat originální dvd „twel2ve“ s příštím číslem časopisu FREE MAGAZINE #84 , u kterého bude přiloženo.

Toto ultimátní kombo bude v prodeji od 30. listopadu ve všech lepších skateshopech a to za exkluzivní cenu 389,- Kč .

I tentokrát máte také možnost zakoupit tuhle dvoj-lahůdku za stejnou cenu i na dobírku . Stačí jen napsat objednávkový mail spolu s vaší adresou na info@freemagazine.cz a pak si jen pár dní počkat na vašeho pošťáka.

!!! Předplatitelé FREE MAGAZINE pozor – do vašich schránek doputuje FM#84 bez této DVD přílohy. Máte-li však zájem dokoupit si pouze film samotný, napište email na tutéž adresu. Cena pro vás bude opravdu příznivá!

Dejte dárek sobě nebo svým blízkým - nenechte si ani letos ujít tuhle jedinečnou nabídku!